Posted on

Lirik Lagu “Awak Kat Mane?” Taufik Batisah

image

Diterbitkan tanggal 16 Okt 2014 “FIQUE” – the brand new album is available at CD RAMA.

TAUFIK BATISAH – #AWAKKATMANE
Music & Lyrics: Taufik Batisah
Produced by: Taufik Batisah
OP: Hype2 Pte Ltd
Music Video produced & directed by: Sheryl Tan

Lyrics:

Awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, Nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit-sikit dia mesti tanya dimana

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa,
jangan nak mengada-ngada

Tak kira dimanapun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (Kau dengar ni)

Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya dimana

Klik di sini untuk menyaksikannya di Youtube!

Advertisements

About Sugih

I'm just an ordinary people

3 responses to “Lirik Lagu “Awak Kat Mane?” Taufik Batisah

  1. Sony ⋅

    Sedaap lagu tu

  2. Adrin

    Saya nak tolong,bulek tak? Kalau ada carikan info lagu ni,macam ni lirikny….
    Awak awak sini lagi rindu,harap awak sama-sama rindu,hanya awak orang yang kusayang,kerna awak aku jadi gila bayang…. Kira2 macam tulah! Thanks,email adrindtc@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s