Posted on

Kahayan Bridge, Palangka Raya City


This picture is Kahayan Bridge, the biggest bridge in Palangka Raya City, the capital city of Central Borneo Province. The city itself has a motto : "KOTA CANTIK" (beautiful city), stands for Kota yang terencana, tertib, indah, dan keterbukaan means the planed, discipline, pretty and has open minded city for foreigners who want to invest here.

See, the bridge at night seems so exotic. Its lamps twinkle on-off-on. While its metal all was made round-bent like a rainbow adds it seem more wonderful. Every Saturday night many teenagers waste time under this bridge with their couple rafting Kahayan river with boats. Sounds so romantic, right?

Advertisements

About Sugih

I'm just an ordinary people

11 responses to “Kahayan Bridge, Palangka Raya City

  1. creatorinthevictim ⋅

    apik tenan…… :yikes:

  2. HidingPrinceOfBorneo ⋅

    Ke sini mas tempatnya eksotis banget, romantis lagi kalau berdua sama pacar.

  3. swadra79 ⋅

    woow …kahayan di malam hari , jdi ingat waktu jaman kuliah sering nongkrong di sini sama teman2

  4. HidingPrinceOfBorneo ⋅

    Sama pacar juga dong Bu..

  5. swadra79 ⋅

    Wah , klo dulu sih nongkrongnya enakan sma teman2 drpada pacar … jdi kangen sma mereka …^_~ Moga meraka baik2 dan slalu dalam lindungan Allah

  6. swadra79 ⋅

    Wah , klo dulu sih nongkrongnya enakan sma teman2 drpada pacar … jdi kangen sma mereka …^_~ Moga meraka baik2 dan slalu dalam lindungan Allah

  7. HidingPrinceOfBorneo ⋅

    Amin… Wah berarti enggak ada kenangan berdua Pak Agus di Kahayan ya?

  8. HidingPrinceOfBorneo ⋅

    Wah, mantap tuh diposting Bu..

  9. swadra79 ⋅

    ada dong pak … Fotonya juga msih ada …

  10. swadra79 ⋅

    kapan2 …^^

  11. HidingPrinceOfBorneo ⋅

    Oke kami tunggu deh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s